Image Alt

Kuvo TV

Idiotske prijetnje smrću upućene developerima Cyberpunka 2077 zbog nove odgode

Svakim danom, sve više postajemo svjesni činjenica kako je gaming community sve više i više toksično mjesto. Nekada smo mogli čak i reći “ma pusti budale…”, ali sada doslovno nemamo više “sigurno” mjesto na internetu di nema nekog hejtera i idiota koji jednostavno mora ponuditi svoje mišljenje.

Očigledno podjela mišljenja više nije dovoljno, sad je u modu prijetiti smrću, govoriti ljudima da su smeće i da je bolje da se ubiju. Opet smo se nekako tješili kako je to sve u “stranim” zemljama i da takve stvari nisu sposobni pisati naši susjedi ili poznanici. No, čitajući komentare po regionalnim portalima i ta teorija pada u vodu.

I want to address one thing in regards of the @CyberpunkGame delay.
I understand you’re feeling angry, disappointed and want to voice your opinion about it.
However, sending death threats to the developers is absolutely unacceptable and just wrong. We are people, just like you.

— Andrzej Zawadzki (@ZawAndy) October 27, 2020

Tako je jučerašnja odgoda Cyberpunk 2077 opet očigledno piknula u osinje gnijezdo. Senior Game Designer, Andrzej Zawadzki je objavio gornji tweet s očiglednim gađenjem prema svima koji sudjeluju u ovoj kampanji. Nemamo izbora nego se složiti s Andrzejom i iskazati žaljenje što dio našeg globalnog community ima ovakve porive.