Image Alt

Uslovi korišćenja

 

BONO d.o.o. Banja Luka posjetiocima u dobroj namjeri obezbjeđuje korišćenje sadržaja web stranice televizijskog kanala KUVO TV. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje web stranice, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Korišćenjem bilo kojeg dijela KUVO TV web stranice automatski prihvatate sva pravila korišćenja.

Smatra se da su korisnici korišćenjem web stranice u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, i da su ista razumjeli u cjelosti.

Ni jedan dio KUVO TV web stranice ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Televizijski kanal KUVO TV zadržava pravo ukidanja i promjene izgleda, sadržaja i pravila korišćenja web stranice, kao i svih servisa i podstranica koje su njen sastani dio, bez obaveze prethodne najave.

Web stranica televizijskog kanala KUVO TV sadrži vlastite sadržaje, sadržaje partnera i oglašivača, besplatne sadržaja, sadržaje kreirane od strane posjetilaca i linkove na spoljne stranice.

 

ODGOVORNOST ZA OBJAVLJENE SADRŽAJE

Televizijski kanal KUVO TV sadržaje na web stranici objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje stranice KUVO TV koristite na vlastitu odgovornost i televizijski kanal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup web stranici televizijskog kanala KUVO TV i svim njenim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, osim ako je naznačeno drugačije.

 

AUTORSKA PRAVA

Televizijski kanal KUVO TV polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod), te se isti mogu prenositi samo uz naznaku istog, odnosno njegove stranice kao izvora, i isti se na drugi web medij može podijeliti samo dijeljenjem linka članka koji je izvorno objavljen na stranici. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela sadžaja stranice smatra se kršenjem autorskih prava televizijskog kanala KUVO TV i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da su nekim od sadržaja na stranici povrijeđena vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja prigovora.

 

PRAVILA KOMENTARISANJA

Stranica KUVO TV zadržava pravo da ne objavi, odnosno da obriše sve komentare kojima korisnik:

  • Prijeti drugim korisnicima, novinarima, administratorima ili subjektima članaka, 
  • Iznosi uvrede ili vrijeđa bilo koje lica ili grupu na osnovu nacionalne, rasne, polne, vjerske ili druge pripadnosti, te koristi govor mržnje i promoviše nasilje.
  • Objavljuje lične podatke.
  • Objavljuje neistinite informacije o licima i događajima, s ciljem zavaravanja ili klevete, te namjerno provocira druge komentatore.
  • Iznosi sadržinu koja predstavlja oglašavanje, netematski sadržaj, spam, kršenje autorskih prava.
  • Upotrebljava psovke, osim u slučaju kada se koriste kao stilski izraz, odnosno kad nisu nekome direktno upućene.
  • Vrijeđa ostalih korisnike i njihove komentare, autore članaka, te direktne ili indirektne subjekte članaka.

Korisnik je lično odgovoran za sadržaj koji objavljuje ili čini dostupnim na web stranici, budući da televizijski kanal ne može kontrolisati svaku objavu korisnika, te se stoga u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj komentara korisnika.  

Televizijski kanal zadržava pravo da obriše svaku objavu koja po njegovoj slobodnoj ocjeni predstavlja kršenje navedenih pravila komentarisanja. 

Televizijski kanal KUVO TV nije odgovoran za lične stavove kolumnista čiji se članci objavljuju na portalu.

Web stranica televizijskog kanala KUVO TV sadrži i podatke i informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih lica (linkovi) koje će, kad god je to moguće, kao takve označavati, te nema nadzor nad podacima i informacijama ili drugim Internet stranicama i u potpunosti se odriče svake odgovornosti vezane za sadržaj na Internet stranicama kreiranim od strane trećih lica.

PRAVILA PRIVATNOSTI I KORIŠĆENJA PODATAKA

Web stranica televizijskog kanala KUVO TV koristi kolačiće, i to sopstvene kolačiće i kolačiće trećih strana.

Putem kolačića se prikupljaju podaci o načinu korišćenja stranice, IP adresa, datum i vrijeme pristupa, podaci o hardveru i softveru, informacije o uređaju, informacije o događajima uređaja i jedinstveni identifikatori. 

Korišćenjem bilo kojeg dijela stranice KUVO TV korisnik dobrovoljno pristaje na opisano prikupljanje podataka putem kolačića.