Image Alt

Kuvo TV

Dolazi li i Resident Evil 3 na Nintendo Switch?

Iako je priličan dio third party naslova dosad zaobišao Nintendo Switch, prvenstveno zbog njegove tehničke inferiornosti, stvari se zahvaljujući cloud gaming postupno počinju mijenjati. Cloud verzija Controla već je dostupna za igranje putem Nintendove konzole, Hitman 3 stiže već početkom iduće godine, a uskoro bismo mogli dobiti potvrdu dolaska još jednog velikog hita.

Naime, kopajući po web sajtu koji za Switch trenutno hosta cloud verziju Controla, datamineri su otkrili kod i linkove koji vode ka cloud verziji Resident Evila 3.

Konkretno, pronašli su fajl naslovljen prilično jasno – Resident Evil 3 Cloud Version, što doista sugerira da bi se i remake trećeg Resija uskoro mogao pojaviti za Switch.

Resident Evil 3 Cloud Version for Nintendo Switch datamined in Control Cloud Version website https://t.co/IhcVGi3M2e pic.twitter.com/CoMcpDIKjn

— ResetEra NT (@ResetEraNT) October 28, 2020

Capcom se povodom ovog leaka još nije izjasnio, no s obzirom na to da ovo ne bi bio prvi Resi koji je putem clouda bio dostupan za igranje na Nintendovoj aktualnoj konzoli, velika je šansa da se radi o “pravoj stvari”, pa nećemo se pretjerano iznenaditi ni ukoliko u nekom paketu vidimo i Resident Evil 2.

Naravno, sada nam ostaje da pričekamo službenu potvrdu, a u međuvremenu Resident Evil 3 možemo zaigrati na PS4, Xbox One i PC platformama.