Image Alt

Kuvo TV

Postaje li Ubisoft+ uskoro dio Xbox Game Passa?

Nema sumnje da je Xbox Game Pass jedan od najboljih, najpametnijih i nakorisnijih gaming servisa. Microsoft oko njega evidentno gradi svoje planove za budućnost. To potvrđuje činjenica da je u njega integriran i sjajni EA Play, a kako stvari stoje, Microsoft se nema namjeru tu zaustaviti. Štoviše, Xbox Game Pass bi uskoro mogao postati bogatiji za još jedan sjajan novitet.

Ako je vjerovati novoj glasini, Microsoftovi planovi za Game Pass u 2021. godini navodno uključuju i integraciju Ubisoft+ servisa na način sličan onome na koji je integriran i EA Play. To znači da bi Xbox Game Pass Ultimate pretplatnici trebali dobiti i pristup više od 100 dodatnih Ubisoftovih hitova, što zvuči doista impresivno.

I’ve seen rumours about Ubisoft Uplay+ joining Xbox Game Pass Ultimate.

I think this has a strong chance of being true, based on stuff I’ve heard.

— Jez (@JezCorden) December 30, 2020

Da bi se moglo raditi o nečemu većem od same glasine, najbolje govore i reakcije pojedinih industry insidera, među kojima je i Windows Centralov Jez Corden, koji smatra da bi, sudeći prema onome što je on čuo, ova glasine doista mogle biti točne i da bismo doista tijekom iduće godine u sklopu ovog Microsoftovog servisa doista mogli vidjeti i Ubisoft+. Do nekih konkretnijih informacija, ostaje nam da se nadamo da je gospon Corden u pravu. 🙂