Image Alt

Kuvo TV

Sony uklonio okvirne datume izlaska nekolicine igara iz nedavnog CES 2021 trailera

Sonyjev nedavni CES 2021 trailer donio nam je i kratki pogled na nekolicinu igara, ali i njihove okvirne datume izlaska. To je podiglo dosta prašine na gaming sceni, budući da smo nakratko dobili priliku doznati kada neke od najiščekivanijih PS5 igara možemo da očekujemo u prodaji. A je li Sony takvo što doista planirao ili se taj kratki “disclaimer” greškom našao u traileru?

Odgovor na to pitanje ne znamo, no ono što znamo, jeste to da je Sony taj isti “disclaimer” uklonio iz nove verzije trailera.

Sony Corp’s YouTube upload of CES 2021 PS5 segment removed all the third-party release dates from the end card of the trailer: https://t.co/XbbuRcxTQ9

Before and after: https://t.co/nV5ctV0Tgh pic.twitter.com/Z73Yh0O6cy

— Gematsu (@gematsucom) January 15, 2021

Naravno, svima je jasno da je svaki navedeni okvirni datum izlaska bio podložan izmjenama, pa je vrlo moguće da je Sony jednostavno odlučio da za za sada ukloni te placeholdere. Od igara koje su bile spomenute u traileru, Hitman 3 je jedini siguran, a sve ostale, uključujući i Returnal (koji ima službeni datum izlaska) i dalje su podložne odgodama.