Image Alt

Kuvo TV

Donosimo prve detalje nove igre autora indie hitova Limbo i Inside

Playdead, developerski studio koji stoji iza uspješnih indie igara Limo i Inside, priprema novu igru. Nova igra je u pripremi već nekoliko godina, a developeri su još tajnoviti što se tiče ikakvih detalja vezanih za nju. No, ovoga tjedna smo dobili prve veće detalje, prvenstveno dva artworka, te oglase za posao koji otkrivaju nešto o igri.

Igra će se igrati iz trećega lica i krasiti će open-world igranje smješteno unutar žanra znanstvene fantastike. Tako je barem navedeno u oglasu za posao od strane PlayDeada, s kojim je prikazano nekoliko novih slika u crno-bijeloj tehnici koje ne otkrivaju puno, no dodatno pobuđuju interes fanova njihovih igara. Još jedna bitna informacija vezana za igru jest da će biti multiplatformska te da će na PC-u izaći samo na Epic Games Storeu.

U svakom slučaju, poprilično je sigurno da ćemo ove godine barem vidjeti službeno predstavljane igre, točan datum izlaska i poneki video koji će nam dati više informacija. No, zasada je najrealnije očekivati da još neko vrijeme neće biti novih informacija.