Image Alt

Kuvo TV

Fallout: New Vegas 2 navodno je već u pripremi, ali nećemo ga vidjeti uskoro

Ako je vjerovati novim informacijama koje nam donosi poznati insider Tyler Mcvicker, nastavak kultnog Fallout: New Vegasa konačno bi mogao biti u pripremi.

Naime, govoreći o još uvijek nenajavljenim igrama o kojima ima poneku informaciju, McVicker je između ostalog spomenuo i Fallout: New Vegas 2, koji bi se, prema njegovom mišljenju, u prodaji trebao pojaviti tijekom drugog dijela ove dekade – prije The Elder Scrollsa VI (čiji izlazak vidi tijekom sezone 2026/2027) i Fallouta 5 (koji je prema njegovim prognozama planiran za 2030-tu), odnosno nakon Starfielda, čiji bismo izlazak (prema njegovom mišljenju) mogli vidjeti za godinu ili dvije.

On tvri da se na igri ne radi punom parom, te da će proći još vremena prije nego što išta o njoj doznamo. Također, McVicker se dotaknuo i teme developera, sugerirajući da Obsidian najvjerojatnije neće sudjelovati na njenom razvoju.

Naravno, budući da se radi o glasini, bez obzira što ista stiže iz usta prilično kredibilnog insidera, na ovu priču ipak moramo gledati s određenom dozom rezerve. Ono što nas također zanima jeste, ukoliko se doista radi o točnim informacijama, hoćemo li Fallout: New Vegas 2 i druge spomenute Betheesdine igre vidjeti i na PlayStationu 5, budući da je Bethesda sada pod okriljem Microsofta te da će do navodnog izlaska tamo biti već nekoliko godina, što bi opet značilo da bi vrijeme za plasiranje punokrvnih Xbox ekskluziva moglo biti i više nego idealno.