Image Alt

Kuvo TV

Dolaze li nam remasteri GTA 3, GTA San Andreasa i Vice Citya?

Hoće li nas Rockstarovci iznenaditi sa najavom remastera svojih legendarnih GTA igara? Najnovije glasine za temu imaju upravo dolazak next-gen remaster verzija GTA 3, GTA Vice City i GTA San Andreasa.

Nepotvrđene informacije o dolasku ovih naslova dolaze sa GTA foruma, koji je i inače izvor mnogih informacija, leakova i glasina vezanih za serijal u zadnjih par godina. Veliki broj korisnika, od administratora do leakera objavljuje tragove i informacije o tome da će u narednih 90 dana izaći službena vijest vezana za ove tri igre. Navodno bi se uskoro trebao pojaviti i trailer za sve tri igre. Nadalje, administrator GTA Foruma je na tweeteru objavio fan made sliku Shark kartica na kojima su navedene godine 2001, 2002, 2004 i 2013 što su godine izlazaka GTA 3, Vice Cityja, San Andreasa i GTA 5. Uz ove brojeve napisana je i ”šifra” B46 koja u prijevodu znači ”before six” tj. ”prije šestice”. Navodno bi sve četiri igre (od kojih je GTA 5 već potvrđen) trebale izaći prije toliko priželjkivanoga šestoga nastavka.

Budući da ovo ništa nije službeno, ostaje pitanje koliko je pouzdano/istinito. A možda je sve jedno veliko trollanje od strane zajednice, iako nisu jasne motivacije za tako nešto. Potez za remasterom klasika je svakako zanimljiv, no ukoliko se u idućih nekoliko mjeseci pokaže istinitim, sigurno nas dodatno udaljava od Grand Theft Auta VI, koji još nije ni najavljen.