Image Alt

Kuvo TV

Je li Project 007 početak nove James Bond trilogije?

IO Interactive se okreće radu na Project 007. Barem tako vole vjerovati mnogi fanovi James Bonda u zadnje vrijeme, pogotovo nakon što je rad na Hitmanu 3 gotov.

Project 007 je još u ranoj fazi razvoja i konkretne scene iz igre ne bi trebali dobiti ove godine, no sve je jasnije da se na tom projektu radi. U intervjuu za danski gaming web site, redatelj IO Interactivea, Hakan Abrak, govorio je o tome što planiraju napraviti sa popularnim James Vondom. Naime, ekipa neće koristiti glumce koji su ga utjelovili na velikom platnu.

”Dozvoljeno nam je da radimo svoju verziju Bonda, našeg digitalnoga Bonda, koji neće biti baziran na Bond glumcima. Također smo osmislili potpuno novu priču i lako možemo zamisliti cijelu trilogiju vezanu za nju.”

– rekao je Abrak te je naveo kako je razlog uspješnom dogovoru sa MGM-om i EON Productionsu upravo njihov dosadašnji rad na Hitmanu. Vlasnici licence nisu bili sretni sa zandjim Bond igrama, no smatraju da je vizija i vještina IO Interactivea vrijedna njihovoga James Bonda.

Zasada nema naznaka da ćemo vidjeti išta više od prošlogodišnjega trailera, tako da tek iduće godine možemo očekivati nove informacije. Ako čekanje znači da ćemo dobiti pravu i kvalitetnu Bond igru, pa čak i njih tri, onda vjerujemo da neće nitko imati ništa protiv.