Image Alt

Kuvo TV

Iscurio potencijalni datum izlaska Dying Lighta 2

Iako već duže vrijeme ništa nismo čuli o Techlandovoj zombie parkour akciji Dying Light 2, prije samo nekoliko dana iscurjeli su detalji o potencijalnom kolekcionarskom izdanju koje izgleda prilično autentično. Sukladno tome, složili smo se kako bismo, u slučaju da se radi o “pravoj stvari”, vrlo brzo mogli doznati nove informacije o ovoj igri. Kako stvari stoje, mogli bismo još jednom biti u pravu. Zapravo, možda smo već doznali datum izlaska igre.

Ako je vjerovati informacijama koje su se pojavile na listingu EB Gamesa, Dying Light 2 bismo u prodaji mogli vidjeti znatno ranije nego što smo očekivali. Naime, EB Games je dosadašnji “TBA” datum nakratno promijenio u 25. svibanj ove godine, da bi ubrzo potom taj isti datum vratio na “TBC”. Naravno, uvijek budne oči ekipe sa ResetEre uspjele su “printscreenati” i dokumentirati ovaj mini ispad.

Radi li se o točnim informacijama, koje su na net iscurjele prije predviđenog vremena, doznat ćemo vrlo brzo. U međuvremenu, podsjećamo da je Dying Light 2 trenutno u razvoju za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC.