Image Alt

Kuvo TV

Najava GTA VI već tijekom Super Bowla LV?

Fanovi se nadaju kako će se službeno otkrivanje GTA 6 dogoditi uskoro, iako mnogi i nisu uvjereni da će se to uistinu dogoditi. Prošlo je osam godina od ”petice”, a do sada nije bilo nikakve naznake od Rockstara da će uistinu najaviti novu GTA igru. No, neki fanovi misle da će se GTA 6 predstaviti za vrijeme Super Bowla idućega mjeseca.

Super Bowl se ove godine održava u Floridi,a nastupiti će The Weeknd, izvođač za kojeg su postojale glasine kako surađuje sa Rockstarom na novoj igri. Kada se to spoji sa prijašnjim glasinama o tome da je Vice City dio ”šestice”, onda su mnogi željno spojili ”dva i dva” (točnije ”jedan i pol i jedan i pol”) i dobili ”4”. Neki još navode kako je bilo nekoliko Vice City referenci tijekom prošlogodišnjeg Super Bowla, pa se misli da je Rockstar sve mudro isplanirao na ”duže staze” te da mi napokon trebali vidjeti novi nastavak popularnoga serijala.

Naravno, sve su ovo špekulacije i glasine, pa ih treba primiti sa dozom skepse. A uskoro će i taj Super Bowl, pa će cijeli svijet provjeriti da li su ove glasine istinite ili ne.