Image Alt

Kuvo TV

Najavljena je hrpetina novih-starih Pokemon igara!

Fanovi Pokemona su sigurno došli na svoje ovoga tjedna! Posebni Pokemon Presents, tj. Direct event predstavio je gomilu novih ”starih” Pokemon igara koje dolaze na Nintendo Switch.

Za početak, Pokemon Company je najavio remakea klasika Pokemon Diamond and Pearl, pod imenom Pokemon Brilliant Diamond i Pokemon Shining Pearl. Biti će objavljeni kasnije ove godine.

Pokemon Company i developerska ekipa Game Freak su najavili Pokemon Legends: Arceus za Switch.  Ova sasvim nova igra dovodi buduće trenere u veliku Sinnoh regiju u kojoj će istraživati prirodu, hvatati i prije toga proučavati razne pokemone te uživati u kombinaciji RPG-a i avanture. Najavljena je za početak 2022. godine.

Najavljena je i New Pokemon Snap  igra, varijacija na poznati Pokemon Snap serijal, FPS simulaciju u kojoj je fotkanje pokemona glavna zanimacija. Kako izgledau novom ruhu i koji vas pokemoni sve čekaju u Lental regiji, pogledajte u traileru ispod. Ova igra će doći nešto ranije od prethodno predstavljenih u ovom članku, izlazi 30. travnja za Nintendo Switch.