Image Alt

Kuvo TV

Seli li se još uvijek “nemrtvi” Dead Island 2 isključivo na next-gen platforme?

Trakavica zvana “Dead Island 2” kotrlja se gaming scenom već gotovo sedam godina, a njen rasplet još uvijek se ni ne nazire. Ova zombie akcija, čiju smo najavu vidjeli još 2014. godine, dosad je promijenila nekoliko developera, da bi za sada našao dom u kuhinji Dambuster Studiosa. No, unatoč činjenici da se tamo nalazi već gotovo dvije godine, o navedenoj igri i dalje ništa novo nismo čuli. No, izgleda da su se stvari konačno pomaknule s mrtve točke.

Naime, sudeći prema cijelom nizu oglasa za posao, objavljenih na službenoj stranici Dambuster Studiosa, velika je šansa da je ovaj studio ipak odustao od razvoja Dead Islanda 2 za PS4 i Xbox One, te se u potpunosti okrenuo razvoju verzija za next-gen konzole i PC.

Kada bismo konačno mogli nešto konkretnije doznati o Dead Islandu 2, za sada možemo samo nagađati. Osim oglasa za posao koji se evidentno odnose na ovaj zombie naslov, iz redova Deep Silvera i Dambuster Studiosa još uvijek mudro ćute. No, kako god, velika je šansa da ćemo do kraja ljeta vidjeti neki trailer ili nešto slično.