Image Alt

Kuvo TV

Gears of War sa Xenomorphima? Ne, ovo je Aliens: Fireteam!

Ok, moramo priznati da nas današnja najava potpuno nove Alien igre totalke iznenadila i da nismo bili spremni na ono što nam je Cold Iron Studios predstavio u svom novom co-op third person shooteru Aliens: Fireteam.

Radi se o ostvarenju koje svakim svojim atomom podsjeća na Gears of War. Njegova radnja odvija se 23 godine nakon događaja iz originalne trilogije, a prati odred “kolonijalnih marinaca” u njihovoj očajničkoj borbi protiv zastrašujućih Xenomorpha.

Očekuje nas žestoka co-op akcija za troje igrača, prepuna legendarnih čudovišta (očekuje nas više od 20 vrsta protivnika, uključujući čak 11 različitih vrsta Xenomorpha), oružja i futurističke opreme te čak pet različitih klasa (Gunner, Demolisher, Technician, Doc i Recon) od kojih bi svaka trebala ponuditi drukčiji pristup. Čekaju nas četiri različite story kampanje sa potpuno novim pričama smještenim u Alien univerzum, a za potpuni ugođaj tu je audiovizualna prezentacija koja, na osnovu onoga što smo vidjeli u prvom traileru, doista obećava. O kakvoj igri je riječ i što od nje možemo da očekujemo, pogledajte ispod.

Aliens: Fireteam je trenutno u razvoju za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC, a u prodaji bi se trebao pojaviti tijekom ljeta.