Image Alt

Kuvo TV

Izašli su novi detalji o FF VII Remake DLC-u

Square Enix je odlučio odgovoriti na neka od velikog broja pitanja koja su nastala nakon prezentacije dodatnog poglavlja za svoj veliki hit Final Fantasy VII Remake. Prošloga tjedna predstavljena je epizoda posvećena jednoj od glavnih likova iz igre, Yuffie, te njezinom posebnom poglavlju. Trailer je jasno dao do znanja da ćemo moći igrati dodatne misije u Midgaru s Yuffie, kao i da će joj pratnja biti novi lik Sonon, a sad imamo i malo više detalja o svemu što nas čeka.

Sonon, naime, neće biti igriv lik, ali biti će support lik s kojim će se po prvi put u igri moći izvoditi tag team napadi. Također, Yuffieino glavno oružje će imati visoki raspon, Slično kao Barret, pa će to omogućiti razne nove strategije za vrijeme borbe.

Što se tiče same priče i količine sadržaja kod Yuffie, ona će se protezati kroz dva poglavlja. To nam puno ne govori o tome koliko će igra biti duga, budući da u Remakeu neka poglavlja su iznimno kratka, a neka su poprilično duga. No, za očekivati je bar nekoliko sati novoga gameplaya. Što smo očekivali i prije, no ostaje vidjeti koliko je velik i dug novi sadržaj.

A očito je dovoljno dug da ima ”tajnog” bossa, tj. dodatnog bossa koji nije dio glavne priče. Radi se o već prikazanom Weissu, negativcu iz (ne)popularne Dirge of Cerberus igre za kojeg su rekli da neće biti dio glavnog narativa ove dodatne epizode. Radi se o bossu u VR areni.

Cijena DLC-a još nije poznata.