Image Alt

Kuvo TV

PS VR Spotlight – najava novih PS VR igara za 2021. godinu

Danas je na PlayStation Blogu osvanula cijela serija objava u sklopu PS VR Spotlighta, posvećenih novim PS VR igrama koje će biti izdane tijekom ove godine. Današnji PS VR Spotlight bio je posvećen samo igrama, tako da nije bilo vijesti ili dodatnih informacija o sljedećoj generaciji VR-a. O kojim igrama je zapravo bilo riječi, doznat ćete u nastavku.

After the Fall dolazi na PS VR s punom podrškom za više igrača uz podršku za cross-platform igranje

Studio koji je razvio igru Arizona Sunshine najavio je After the Fall. Igra donosi brzu co-op FPS akciju na PS VR, a studio Vertigo Games je najavio da će After the Fall podržavati cross-platform podršku za igranje više igrača. Vertigo Games je objavio i potpuno novu kinematografsku najavu koja predstavlja četiri junaka igre. Naoružani VR kontrolama pokreta na dual kontrolerima PS Move ili PS VR Aim kontrolerom, igrajući After the Fall osjećat će se poput svog omiljenog akcijskog heroja iz 1980-ih dok se uključujete u brzu borbu u igri koristeći pokrete iz stvarnog života.

Prošireni MMO Zenith nadahnut JRPG-om dolazi na PS VR

Zenith je VR MMO koji kombinira živopisni otvoreni svijet s akcijskim pustolovnim igranjem koje podiže razinu adrenalina. Zenith tim voli anime, MMO-ove i VR, a koje ova igra kombinira za zadovoljavajuće iskustvo. Pratite objave kako biste saznali više detalja o igri.

I Expect You To Die 2 dolazi na PS VR

Prošle su više od četiri godine od nagrađivanog originala I Expect You To Die koji je objavljen za PlayStation VR u prosincu 2016. godine, a dugo očekivani nastavak dolazi i na PS VR. Nakon događaja iz I Expect You To Die, IEYTD2 šalje igrače natrag u svijet špijunaže i undercover opasnosti. Više detalja podijelit ćemo prije službenog datuma izlaska.

PS VR akcijska avantura Fracked dolazi ovog ljeta

Fracked – prava, vrhunska akcijska avantura napravljena za VR, ovog ljeta dolazi ekskluzivno na PS VR. Fracked je pucačina koja besprijekorno spaja nemilosrdne vatrene obračune s bježanjem i skrivanjem uz trčanje, skijanje i penjanje koje nikada nije bilo viđeno na VR-u. Fracked je VR igra koju je moguće igrati samo s kontrolerima PS Move. Penjanje, spuštanje ziplineom, punjenje oružja i interakcije u svijetu izvode igrači 1:1 uz pomoć svojih ruku, što ne bi bilo moguće pomoću tradicionalnog gamepada. Igra također dobiva poboljšanja za PS5, poput poboljšane brzine kadrova, bržeg vremena učitavanja i bolje razlučivosti.

Song in the Smoke – potpuno nova survival VR igra

Song in the Smoke, nova VR survival igra razvojnog studija 17-BIT dolazi na PS VR u 2021. U Song in the Smoke, preživljavanje je doslovno prepušteno rukama igrača. Igrači mogu jesti prinoseći hranu u svoja stvarna usta i ispaljivati strijele pomoću luka koristeći kontrolere PS Move. Song in the Smoke testirat će vještine preživljavanja igrača, a ishod će ovisiti o izboru koji donesu.

DOOM 3: VR Edition za PS VR

DOOM 3: VR Edition izlazi 29. ožujka za PS4 i putem povratne kompatibilnosti na PS5. DOOM 3: VR Edition sadrži DOOM 3 i njegova proširenja Resurrection of Evil i The Lost Mission, preoblikovane za PS VR tehnologiju. Kao i kod kritičara hvaljenom akcijom i horor gameplayom izvornog DOOM 3, ljubitelje virtualne stvarnosti čeka pakleno iskustvo igrajući DOOM 3: VR Edition.