Image Alt

Kuvo TV

Microsoft i From Software navodno spremaju novu veliku Xbox ekskluzivu

Opće je poznato da je Microsoft tijekom posljednje dvije godine kupio tonu third party studija i pridružio ih svojoj Xbox Game Studios grupaciji. Ti razvojni timovi punom parom rade na novim Xbox ekskluzivama, a kako stvari stoje, ekskluzivno na Xbox Series X/S konzolama u godinama koje su pred nama najvjerojatnije ćemo zaigrati i naslov studija, čija je povremena ekskluzivnost uglavnom bila rezervirana za Sony i njegove PlayStation konzole.

Naravno, mislimo na autore popularnog SoulsBornea, From Software, koji uz dugoočekivani Elden Ring navodno radi i na posebnom SF RPG-u namijenjenom ekskluzivno za Xbox Series X/S.

Informacije o ovom misterioznom projektu stižu posredstvom Windows Central Gaminga i za sada ih možemo smatrati samo glasinama, no ukoliko su točne, definitivno se radi o sjajnim vijestima za sve Xbox igrače.

Navedeni izvor ne otkriva nikakve konkretnije detalje, osim da je igra navodno u ranoj pretprodukcijskoj fazi, što znači da smo još uvijek jako daleko od njene najave, a samim time još dalje i od njenog izlaska.

Povodom ovog mogućeg leaka, za sada se nisu oglasili ni Microsoft ni From Software, a s obzirom na prirodu leaka, mala je šansa da ćemo od navedenih strana uopće i dobiti neku reakciju.