Image Alt

Kuvo TV

EA Motive navodno radi na novoj igri iz dobro poznatog EA serijala

Od izlaska Star Wars: Squadronsa prošlo je tek nekih šest mjeseci, a kako stvari stoje, EA Motive se već okrenuo razvoju svoga novog projekta, koji ovaj put neće biti potpuno originalni naslov već novi naslov iz već poznate franšize.

Prve neslužbene informacije o novoj igri EA Motivea stiže posredstvom GamesBeat Decides podcasta, tijekom kojeg su njegovi “domaćini” Jeff Grubb i Mike Minotti pričali o novom projektu navedenog studija. Tom prilikom, Grubb je otkrio da već sada zna na kojoj igri EA Motive radi, ali da trenutno ne može otkriti konkretnije detalje. Njegovu tvrdnju potvrdio je i Minotti, dodavši kako također zna o kojoj igri je riječ te da se radi o novom ostvarenju iz dobro poznate franšize. Grubb je za kraj cijelu priču začinio izjavom da će fanovi definitivno biti oduševljeni kad doznaju o kojoj igri se radi.

Na čemu bi EA Motive mogao raditi, za sad možemo samo da nagađamo. EA pod svojim okriljem ima priličan broj franšiza. Uz Star Wars, samo ćemo spomenuti još nekoliko “uspavanih” serijala i IP-jeva kao što su Medal of Honor te Dead Space, Dante’s Inferno i Army of Two, za koje je bio zadužen ugašeni Visceral. U svakom slučaju, Grubb i Minotti su prilično kredibilan izvor informacija, tako da nam samo ostaje da pričekamo neke nove detalje.