Image Alt

Kuvo TV

Multiplayer za The Last of Us: Part II i dalje je u planu, a šuška se i o novoj standalone ekspanziji sa Abby

Još 2019-te bilo je poznato da će The Last of Us: Part II u prodaju stići bez multiplayer moda, a kao razlog odgode istoga ovaj Sonyjev studio je naveo samu ambicioznost i evoluciju onoga što je taj multiplayer mod inicijalno trebao da predstavlja. Sada, kada je od izlaska ove PS4 ekskluzive prošlo gotovo devet mjeseci i isto toliko potpune medijske tišine, čini nam se da je vrijeme da onačno nešto više doznamo o tom famoznom multiplayer modu.

Naime, da su se neke stvari definitivno pomaknule s mrtve točke, najbolje govore novi oglasi za posao objavljen od strane Naughty Doga. Jedna od raspoloživih pozicija, Economy Designer, privukla je posebnu pažnju, budući da se drektno tiče multiplayera, pa je moguće da se nešto definitivno kuha u redovima Naughty Doga.

To donekle potvrđuje i nedavni teaser Neila Druckmanna u kojem najavljuje zanimljive stvarčice o kojima bismo uskoro trebali više doznati. Velika je šansa da se radi upravo o skoroj najavi multiplayera, no to nije sve, jer šuška se i o standalone ekspanziji sličnoj Left Behind, koja bi trebala biti fokusirana na Abby. Misteriozni Stray’s Cross ovom priliko nećemo ni spominjati. 🙂