Image Alt

Kuvo TV

Iscurio datum izlaska DOOM Eternal: The Ancient Gods Part 2 DLC-a

I dok čekamo službeno razotkrivanje drugog dijela The Ancient Gods ekspanzije za DOOM Eternal, dočekao nas je i novi teaser kao i potencijalni leak koji sugerira da bismo navedenu ekspanziju mogli zaigrati već ovaj tjedan.

Ako je vjerovati neslužbenim informacijama, DOOM Eternal: The Ancient Gods Part 2 bi se trebao pojaviti već 18. ožujka. Ovu vijest objavio je putem Twittera izvjesni korisnik pod imenom @ALumia_Italia, ne precizirajući odakle mu navedene informacije, no u njegovom tweetu našla se i potpuno nova fotka koju nitko drugi nije objavio, što cijelom leaku daje dodatni kredibilitet.

U svakom slučaju, teaser koji je pred vama predstavlja djelić onoga što nas očekuje 17. ožujka. Naravno, mislimo na cijeli trailer koji će vjerojatno sa sobom donijeti i službeni datum izlaska navedene ekspanzije.

DOOM Eternal trenutno možete zaigrati na PS4, Xbox One i PC platformama, kao i putem Google Stadia servisa. U planu su i verzije za PS5, Xbox Series X/S i Nintendo Switch, no one će se pojaviti nešto kasnije