Image Alt

Kuvo TV

Pomalo zaboravljeni Dungeons & Dragons: Dark Alliance u prodaju stiže krajem lipnja, imamo i novi trailer!

Da, za slučaj da ste zaboravili, Dungeons & Dragons: Dark Alliance je ona igra koja je najavljena još tijekom The Game Awardsa 2019, a o kojoj jako dugo ništa nismo doznali. Srećom, Wizards of the Coast i Tuque Games u međuvremenu nisu odustali od ovog akcijskog RPG-a, već su na njemu marljivo radili, tako da njegov razvoj polako privode kraju, budući da je izlazak ovog ostvarenja planiran već za sam početak ljeta.

Naime, Dungeons & Dragons: Dark Alliance u prodaji će se pojaviti 22. lipnja, a bit će dostupan u verzijama za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC.

Ukoliko još niste došli do svoje PS5 ili Xbox Series konzole, a planirate ovo ostvarenje nabaviti za PS4 ili Xbox One, bez brige, jer očekuje vas besplatna next-gen nadogradnja na odgovarajuću verziju. Cijena standardnog izdanja iznosit će $39.99, dok će Digital Deluxe Edition, koji sadrži bonuse u vidu “Lich Weapon Seta” i “Echoes of the Blood War” ekspanzijskog sadržaja, biti dostupan po cijeni od $59.99.

Za slabije upućene, radi se o co-op akcijskog RPG-u u kojem ćemo moći da zaigramo u ulozi četvero legendarnih Dungeons & Dragons heroja – Drizzta Do’Urdena, Catti-brie, Bruenora i Wulfgara. Novi trailer je pred vama, pa bacite pogled! 🙂