Image Alt

Kuvo TV

Severed Steel, novi spektakularno stilizirani shooter nam stiže već ovog ljeta

Nekada poznat pod imenom Impact, Severed Steel iz kuhinje razvojnog studia imena Greylock Studio stiže već ovog ljeta. Na Steamu je osvanuo novi trailer i opis što nas dobrog čeka u ovoj Bullet Time ekstravaganzi.

Severed Steel je singleplayer FPS s fluidnom kaskaderskom gameplay mehanikom, okolišom kojeg možemo trgati i hrpetinom bullet timea (a’la Matrix, F.E.A.R ili Max Paynea). Spojite sve to u savršene combo nizove skokova, salta i uklizavanja kako biste se riješili zadnjeg protivnika.

Ono što ističe Severed Steel od ostalih sličnih shootera jest činjenica da nema reload mehaniku za oružja. Ova činjenica će učiniti gameplay izrazito napetim, jer svaki metak mora završiti na točnom “mjestu”. Nakon što ispucate sve metke, na vama je da od svakog protivnika u savršenom flowu “iščupate” oružje i nastavite svoj savršeni killing spree.

Da ne duljimo previše, pogledajte trailer i nabrijte se poput nas.

Severed Steel stiže ovoga ljeta na Playstation 4, Xbox One i PC. Svakako možemo očekivati da će igra uredno raditi i na Playstation 5, odnosno Xbox Series X|S konzolama.