Image Alt

Kuvo TV

Doznali smo potencijalni naziv i setting ovogodišnje Call of Duty igre

Evo bliži se polako travanj, a to znači da polako koračamo prema prvim informacijama vezanim za ovogodišnji Call of Duty. Dosadašnje glasine manje-više su potvrdile da na nadolazećoj igri radi Sledgehammer Games. Bilo je već glasina i potencijalnih leakova o settingu i nazivu igre, a danas donosi nekoliko novih, doduše i dalje neslužbenih detalja.

Sudeći prema informacijama koje stižu posredstvom prilično kredibilnog izvora, COD portala Modern Warzone, nova igra bi se trebala zvati Call of Duty: WWII Vanguard. Kao što i sam njen naziv djelomično sugerira, njena radnja bi trebala biti smještena u period nakon drugog svjetskog rata, u kojem se odvijala i prethodna igra Sledgehammer Gamesa, Call of Duty: WWII. Točnije, igra bi trebala biti smještena u 1950-te, no detalji same priče i događaja kojima bi se ona mogla baviti nisu otkriveni.

Predstavljanje i najavu Call of Duty: WWII Vanguarda (ili kako god se već bude zvala ovogodišnja igra) očekujemo već u narednim mjesecima, a sam izlazak navedene igre planiran je za ovu jesen. Radi li se ovaj put o punokrvnom next-gen naslovu ili ćemo i ovogodišnje izdanje vidjeti i na PS4, odnosno Xbox One konzolama, ostaje nam da vidimo.