Image Alt

Kuvo TV

Fallout 76 i dalje je živ – novi sadržaj i aktivnosti očekuju nas tijekom cijele godine

Iako su ga mnogi još davno otpisali, Fallout 76 je i dalje živ i zdrav. Štoviše, kada je u pitanju ova godina, Bethesda za ovaj online RPG ima velike planove.

U susret današnjoj AMA sesiji, Bethesda Softworks i Bethesda Game Studios objavili su roadmap za ovu godinu.

Konkretnije, u planu su sezonske nadogradnje koje će u igru donijeti hrpetinu sadržaja i aktivnosti.

Za proljeće, Bethesda sprema novu veliku nadogradnju s kojom dolaze S.P.E.C.I.A.L. Loadouti, C.A.M.P. Slotovi te potpuno nova Daily Ops ekspanzija. Naravno, tu je i prilična količina dodatne opreme, oklopa, kozmetike i nagrada.

Tijekom ljeta, očekuje nas Steel Reigne ekspanzija, koja će nastaviti priču o Brotherhoodu. Sa njom nas očekuje tona novih questova, lokacija, NPC-jeva i monih nagrada, a tijekom ljeta očekuje se i dolazak Legendary itema.

Jesen će također proći u znaku novog sadržaja za Fallout 76. U planu je misteriozni Private Worlds dodatak, no više detalja o njemu očekuje nas tijekom narednih mjeseci. Ono što već sada znamo, jeste da ćemo na jesen vidjeti i novu Daily Ops ekspanziju.

Za kraj, zima ove godine donijet će The Ritul, novi sezonski event u kojem ćemo morati pomoći kultistima Point Pleasanta da pripreme opasni ritual, za što ćemo, naravno, biti propisno kompenzirani. Također, očekuje nas i hrpa opreme, uključujući i Legendary oružja i oklope te u više navrata tražene i dugo očekivane C.A.M.P. ljubimce. Ukratko, zanimljiva je godina pred svim Fallout 76 igračima. 🙂

Fallout 76 trenutno možete zaigrati na PS4, Xbox One i PC platformama.