Image Alt

Kuvo TV

Je li u pripremi standalone Call of Duty igra sa zombijima?

Nećemo pogriješiti ako kažemo da je Zombies mod tijekom godina pomalo neočekivano postao jedno od najugodnijih iznenađenja Call of Duty serijala. Iz godine u godinu, Activision i njegovi razvojni timovi pokušavaju nam isporučiti nešto novo sa ovim modom, a sudeći prema informacijama kojima raspolaže jedan od najuglednijih gaming insidera i ujedno najpoznatiji leaker, kada su u pitanju Call of Duty igre, uskoro bi zombiji mogli dobiti i punokrvnu standalone igru.

Kada kažemo najpoznatiji Call of Duty leaker, onda znate da mislimo na Toma Hendersona koji je ovih dana objavio zanimljiv tweet u kojem nam je indirektno dao do znanja da Zombies neće još dugo ostati “treći Call of Duty mod”.

Njegovu tvrdnju mnogi su interpretirali kao svojevrsni teaser za Call of Duty: Zombies standalone igru. Je li to doista istina ili nas ipak očekuje neki drugi Activisionov pristup “zombijima”, ostaje nam da vidimo. U svakom slučaju, s obzirom na popularnost ovog moda, nećemo se iznenaditi vidimo li i posebnu zombies igru.