Image Alt

Kuvo TV

Nacon sprema cijeli niz novih simulatora

Francuski proizvođač i izdavač video igara Nacon odlučio se iskoristiti potencijal raznoraznih simulatora koji nas okružuju već godinama, te pokrenuti neke svoje slične projekte.

Farming Simulator, možda i najpoznatiji od svih ”simulatora”, i dalje uživa veliku pozornost, a uz njega su dolazile razne druge varijacije, od simulacije vlakova, vožnje kamiona, operacija i slično. Nacon će ove i iduće godine isprobati upravo aspekt vlakova, ali će ”zaroniti” i u simulator kirurga, kao i vođenje hotela ili uspješnog restorana.

Tako nam redom dolaze: Train Life, Hotel Life, Chef Life, Surgeon Life i Architect Life. Na njima će raditi različiti timovi – Simteract radi na Train Life – A Railway Simulatoru, RIngZero Game Stuido na Hotel Life – A Resort Simulator, Cyanide Studio na Chef Life – A Restaurant Simulator te SimFabric na Architect Life – A Building Simulator. Sama imena igara jasno daju do znanja o kakvim se simulatorima radi, tako da kratki opisi ne pružaju zasada veći uvid u igru, već ćemo morati pričekati detaljnija predstavljanja i trailere u skoroj budućnosti.