Image Alt

Kuvo TV

Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition 1. travnja dolazi na Google Stadiu, Resident Evil VIIlage će također stići već prilikom launcha

U moru Resident Evil vijesti objavljenih povodom 25. obljetnice serijala, Capcom je potvrdio kako će Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition već od 1. travnja biti dostupan i putem Google Stadia servisa. Naravno, to nije sve, jer već će na navedenom servisu već od launcha biti dostupan i Resident Evil VIllage.

Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition će biti besplatan za sve Stadia Pro pretplatnike, a sve koji naprave prednarudžbu Stadia inačice Resident Evil VIllagea očekuje i besplatni Stadia Premiere Edition, koji se sastoji od same igre, Stadia kontrolera i Chromecast Ultra uređaja. Naravno, radi se o limitiranoj količini ovih bonus pakea koji će biti dijeljeni po principu “tko prvi do njih, njegovi su“. Standardno izdanje igre u prednarudžbi košta $59.99, a dostupan je i Deluxe Edition koji košta $69.99.

Osim na Stadiji, Resident Evil VIllage ćemo od 7. svibnja moći da zaigramo i na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama.