Image Alt

Kuvo TV

Dolazi li konkurencija velikom Football Manageru? Najavljen We Are Football

Izdavačka kuća THQ Nordic i developerska tvrtka Winning Streak Games najavili su svoju novu menadžersku simulaciju nogometa, imena We Are Football. Nova konkurencija popularnom Football Manageru dolazi 10. lipnja, i to samo za PC (na Steamu).

Ukoliko vas zbunjuje ovakva ”hrabrost”, možda vam postane jasniji ovaj potez kada uzmete u obzir da na igri radi Gerald Kohler i njegov tim, a Kohler je dosada radio na On the Ball i upravo Football Manager franšizi.

Ono što čini We Are Football posebnom igrom je najava puno bržeg, ali i detaljnijeg igranja. Dinamika igre bi mogla dovesti igrače/ice da završe sezonu u jednoj večeri, a po prvi puta je dodana opcija da se vodi i ženski nogometni tim. Kako će točno ova ”brzina” izgledati, vidjeti ćemo za nekoliko mjeseci. Za sada imamo prvi teaser koji ipak ne naglašava još neke posebnosti igre, od nikad detaljnijeg feedbacka za sve vaše odluke, raznih razina težine i slično što je najavljeno, već prikazuje više izgled samoga menadžera i atmosferu. Bombastično, u svakom slučaju.