Image Alt

Kuvo TV

Hideo Kojima bi uskoro mogao predstaviti svoju novu igru

Budimo realni, Hideo Kojima ne može dugo bez rada na novoj igri, bez novoga projekta.  Kojima Productions su prije dvije godine izdali Death Stranding, i možda je prerano da nova igra ove developerske ekipe izađe ove godine, svakako bi bilo logično da čujemo vijest o planovima za budućnost.

U razgovoru za Al Hub, jedan od redatelja u Kojima Productions, Yoji Shinkawa, natuknuo je neke stvari vezane za blisku budućnost svoje ekipe. Iako nije eksplicitno govorio o novoj igre, naveo je da će nova igra biti otkrivena u skoroj budućnosti. ”Pa da, radim na nečemu, naravno, i mogu vam reći da bi mogli predstaviti igru vrlo skoro”, rekao je Shinkawa, no nije bio precizniji oko toga kada bi mogla ta igra biti predstavljena.

U svakom slučaju, ostaje još puno pitanja vezanih za Hidea Kojimu i novi projekt. Od toga da ne znam hoće li se (opet) raditi o PlayStation ekksluzivi, hoće li biti vezana za neki postojeći IP i kada bi mogla izaći ta nova igra. Kojima voli na specifičan način najavljivati svoje igre, sa puno tragova, tajni i opskurnih videa, pa možemo očekivati nešto slično uskoro od njega opet.