Image Alt

Kuvo TV

Ovogodišnji Call of Duty doista se vraća u period drugog svjetskog rata

Prije nekoliko dana, pisali smo o novom leaku vezanom za ovogodišnji Call of Duty. Tom prilikom, otkrili smo kako bi se nova igra trebala zvati Call of Duty WWII: Vanguard, da na njoj radi Sledgehammer Games te da bi njena radnja ponovno trebala biti smještena u period drugog svjetskog rata. Navedene informacije dobrim dijelom su potvrđene od strane Eurogamera, koji tvrdi da je dobar dio navedenog točan.

Prije svega, kada su u pitanju točne informacije, Eurogamer tvrdi da se ovogodišnje izdanje ovog popularnog FPS serijala doista zove Call of Duty WWII: Vanguard (iako je moguće da “WWII” dio bude izbačen iz finalnog naziva) te da je doista, baš kao i prošla igra studija Sledgehammer Games, doista smješten u period drugog svjetskog rata.

Dio glasina koje je ovaj ugledni gaming medij demantirao tiče se informacija koje su sugerirale da bi radnja igre mogla biti smještena u alternativni timeline u kojem drugi svjetski rat nije završio 1945. godine. To navodno nije slučaj, budući da bi igra ipak trebala pratiti stvarne događaje.

Kako god, bliži se travanj, pa je tako i za očekivati da će nove informacije o navedenoj igri polako početi pristizati, prvo u formi novih leakova, a onda i u obliku finalnog službenog razotkrivanja, koje nas navodno očekuje već tijekom proljeća. Tada ćemo doznati i to radi li se o punokrvnom next-gen naslovu namijenjenom samo PC-u i novim konzolama ili ćemo ga ipak vidjeti i na PS4, odnosno Xbox One konzolama.