Image Alt

Kuvo TV

Je li na pomolu nova Metal Gear Solid kolekcija i to samo za PlayStation 5?

Prema novoj glasini, Sony se dogovorio sa Konamijem oko dolaska ekskluzivne kolekcije koja bi mogla oduševiti mnoge iskusnije igrače/ice. Radi se o legendarnom Metal Gear Solid serijalu, i posebnom Metal Gear Solid Collection izdanju koji bi se trebao pojaviti na PlayStation Storeu krajem ljeta.

Metal Gear Solid Collection navodno sadrži Metal Gear Solid: Twin Snakes, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty, Metal Gear Solid 3: Snake Eater i Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots. Također, navodno bi ova kolekcija mogla biti podijeljena u dva paketa, prvi bi sadržavao prve tri igre, dok bi drugi sadržavao Guns of The Patriots, ali remake te igre. Ostale igre ne bi bile remake, već bi dobile samo lagani grafički upgrade kao portovi.

Metal Gear Solid: Peace Walker sa PSP konzole nije dio ove kolekcije.

No, ovo su sve još samo glasine, prvotno objavljene na 4chanu, tako da moramo zadržati dozu skepse. Doduše, ovakva informacija se poklapa sa prijašnjim navodima i glasinama koje sve češće spominju suradnju Sonyja i Konamija, te Metal Gear Solid u raznim verzijama, a ovo je još jedna informacija koja slijedi ta načela. Za mnoge se ovo čini realan potez, i dosta logična strategija da se upotpuni ponuda igara za PlayStation 5 tijekom 2021. godine, no trebamo još pričekati službenu potvrdu.