Image Alt

Kuvo TV

Najavljena prateća novela za nadolazeći shooter Aliens: Fireteam

Dok čekamo da Cold Iron Studios završi rad na co-op shooteru Aliens: Fireteam, već krajem ovog mjeseca moći ćemo nešto više doznati o samoj priči igre i to kroz prateću prequel novelu po imenu Aliens: Infiltrator.

Radi se o djelu višestruko nagrađivanog pisca Westona Oschsea, koje pod pokroviteljstvom izdavačke kuće Titan Books izlazi već 20. travnja. Ova novela koštat će $14.99, a već sada je dostupna za pre-order putem Amazona.

Radnja ovog literarnog ostvarenja trebala bi obuhvatiti događaje koji prethode samoj igri, a pratit će doktora Timothyja Hoenikkera prilikom njegovog dolaska u Weyland-Yutanijevu bazu Pala Station. “Namamljen” tamo obećanjima o raznoraznim alienskim artifaktima, on se vrlo brzo nalazi zarobljen između pakla birokracije i ekipe ekscentrika koji efekte xenomorphskih bio materijala testiranju na živim bićima. Naravo, među njima je i “infiltrator” koji će vrlo brzo svima zagorčati život. Među posadom koja se nalazi u navedenoj bazi nalazi se i izvjesni Victor Rawlings, bivši marinac koji će zajedno sa nekolicinom veterana biti jedina linija obrane nakon što eksperiment sa alienskim jajima očekivano pođe po zlu.

Aliens: Infiltrator će sasvim sigurno biti dobra razbibriga za sve koji planiraju da zaigraju Aliens: Fireteam, čiji je dolazak na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC planiran za ljeto.