Image Alt

Kuvo TV

Sonyjev odgovor na Xbox Game Pass navodno će obuhvatiti igre, filmove, serije i anime (?)

Eeeerm, rly? Mislim, sve su ovo glasine. Malo je reći da bi ovo bila solidna parodija u odnosu na Sonyev pristup za prošlu generaciju konzole. Prije svega, ako je ovo istina, ne vidimo kako bi se ovo uopće moglo usporediti s Xbox Game Pass uslugom? No, nakon takve ofenzive i brutalnog ismijavanja Xboxa i njihovih planova pretvaranja konzole u uređaj za filmove, serije i naravno gaming (odnosno malko bolji Chromecast uređaj), rly?

S cijenom od 10$ do 15$ mjesečno, Sony navodno ima plan u sklopu Playstation Plus pretplate ugurati Funimation (anime filmovi i serije), Sony Pictures (filmovi) i ono što bismo svi očekivali Playstation Now u jedan veliki paket. Eh, ono što je pod upitnikom (uz samu ovu glasinu) je Playstation Now. Razlog tome je vjerojatno slijedeći. Za svaku igru koja nije iz Sony/Playstation tabora vežu vjerojatno solidno ogromni ugovori sa svim drugim izdavačima i developerima koji ne pokrivaju ovakav tip usluge u jedinstvenoj pretplati.

Što će se pokazati kao istina, tko zna. No, zanimljivo je vidjeti da se uloge (potencijalno) mjenjaju i ostaje za vidjeti kako će to gameri prihvatiti. Očekuje li nas poplava memova na račun Playstationa 5, samo će vrijeme pokazati.