Image Alt

Kuvo TV

BioShock 4 će najvjerojatnije biti open world igra

Iako znamo da je novi BioShock već neko vrijeme u razvoju, o njemu i dalje ni traga ni glasa. Povremeno se pojavi neki oglas za posao objavljen od strane novoformiranog studija Chloud Chamber koji nam da obrise nekih budućih ideja za igru, no to je to. S jednim takvim updateom susreli smo se i danas.

Naime, iz informacija koje su osvanule u novom oglasu za posao koji je objavljen na službenoj stranici ovog razvojnog tima, mogli bismo zaključiti da će BioShock 4 (ili kako god se na kraju bude zvao) biti open world igra.

To se donekle podudara sa ranijim oglasima za posao ovog studija i svim dosadašnjim informacijama, koje su također sugerirale da bi se novi BioShock mogao odvijati u otvorenom svijetu. To bi donekle predstavljalo svojevrsnu evoluciju serijala, budući da su prethodne tri igre bile prilično linearne iako su igračima pružale određenu dozu slobode prilikom istraživanja.

Naravno, za bilo kakve konkretnije detalje ipak ćemo morati još pričekati. Ipak, već sada sa sigurnošću možemo tvrditi da će BioShock 4 biti punokrvna next-gen igra, namijenjena PS5, Xbox Series X/S i PC platformama.