Image Alt

Kuvo TV

Grand Theft Auto VI nas vraća u Vice City, no jesu li u pitanju dobre stare 80-te?

Rockstar games i dalje šuti o još nepotvrđenom Grand Theft Autu VI, no i dalje se pojavljuju razne neslužbene informacije o istome. Jedan pouzdani leaker i insider, koliko god ta pouzdanost bila upitna, imena Tom Henderson, podijelio je neke nove informacije vezane za igru.

Najvažnija informacije je još jednom spominjanje Vice Cityja kao mjesta radnje nove igre, no ista nije smještena u osamdesetima. Razlozi za to, prema Hendersonu, su GTA Online aspekti igre, smjšetanje u moderno vrijeme je bola solucija za online koji ipak donosi najviše novca. Moderni setting omogućuje više slobode i više novih ideja koje mogu biti inkorporirane kroz godine, a Rockstar sigurno misli sa ”šesticom” biti na sceni dugo vremena, ako ne i duže od ovoga što je GTA V sada.

Ostaje pitanje zašto bi onda igra bila smještena u Vice city ako nije u 80ima. Ili ćemo uistinu u single playu ići kroz vrijeme nekako i posjećivati razne stare i nove lokacije u raznim godinama. To sve ostaje, naravno, i dalje dio špekulacija i glasina. No, treba uzeti u obzir da je Henderson dosad imao rane i točne informacije za druge igre do sada, pa su njegove tvrdnje ipak malo ”ozbiljnije”.