Image Alt

Kuvo TV

Doznali smo prve detalje priče Battlefielda 6

Kako se polako bliži razotkrivanje Battlefielda 6, počinje se javljati sve više i više leakova i glasina o samoj igri, a najnovija u nizu tiče se same radnje igre.

Nove neslužbene informacije, kao i većina prethodnih, stižu od poznatog insidera Toma Hendersona, koji je do sada uglavnom bio točan sa svojim tvrdnjama. Ovaj put, Henderson tvrdi kako će radnja nove igre biti fokusirana na sukob između SAD i Rusije, te da ćemo igrati u ulozi pripadnika specijalnih postrojbi obe zaraćene strane.

Tom prilikom, Henderson nije otkrio ništa vezano za sam setting igre (iako sve dosadašnje informacije sugeriraju da se radi o modernom i blago futurističkom settingu) i njen multiplayer, no budući da nas službeno predstavljanje igre navodno očekuje već tijekom svibnja, dosta toga će vrlo brzo biti poznato.

Battlefield 6 (ili samo Battlefield) u prodaji bi se trebao pojaviti ove godine. Platforme na kojima ćemo ga zaigrati još nisu poznate. PS5, Xbox Series X/S i PC su sigurne, no šuška se kako bi PS4 i Xbox One verzije ipak mogle izostati.