Image Alt

Kuvo TV

Saints Row film je inspiriran Escape From New York i The Warriors filmovima

Nije tajna da je Saints Row film već duži niz godina u pripremi. Zapravo, ekranizacija ovog otkačenog serijala na papiru postoji još od 2009. godine, no sve do danas nije daleko odmakla. Ipak, čini nam se kako su pred njom ipak bolji dani.

Scenarist Greg Russo, koji inače piše scenarij i za Saints Row film, u intervjuu za Collider povodom upravo nadolazećeg Mortal Kombat filma čiji scenarij također potpisuje priznao je kako je pred njim doista veliki izazov pretočiti open world igru kakva je Saints Row u live action film, dodavši kako je činjenica da na filmu radi redatelj F. Gary Gray definitivno ohrabrujuća.

Russo je u intervjuu priznao da je veliki fan ove franšize i da je veoma uzbuđen što surađuje sa vizionarom kakav je F. Gary Gray, dodavši kako sa svojom pričom želi da oda priznanje originalnoj Saints Row igri i navodeći kako su mu glavna inspiracija za scenarij filmski klasici kao što su The Warriors i Escape From New York.

Kako će Russo sve to smiksati i kada bismo Saints Row film mogli vidjeti u kinima, nitko ne zna. No, po svemu sudeći, to se sasvim sigurno neće dogoditi uskoro.