Image Alt

Kuvo TV

David Hayter potvrdio glasine o Metal Gear Solid Remakeu

Glumac koji je posuđivao glas Solid Snakeu, David Hayter, podržao je nedavne sve jače glasine o dolasku Metal Gear Solid Remakea. Naime, u intervjuu koji je imao za Dan Allen Gaming, Hayter je rekao kako je čuo informacije o projektu nekoliko dana prije ovog intervjua, i prije nego što je postala ”industrijska glasina”.

”Samo sam dobio potvrdu kako se ne radi o glasini, prije par dana. Ali i to je, donekle, glasina. Ali sad je industrijska glasina, te su malo preciznije i točnije”, rekao je Hayter, te nije rekao da li bi on bio uključen u takav projekt. Hayter je bio Solid Snake tijekom prva četiri nastavka, te je ”zamijenjen” u Metal Gear Solid V: The Phantom Painu gdje je posao preuzeo Kiefer Sutherland. Hayter je par puta izrazio želju da se vrati u ulogu i sigurno bi bio dio ovoga projekta da ga pozovu, pogotovo jer je nekoliko puta rekao da misli da su audio snimke iz originala praktički neiskoristive.

No, još nema službene potvrde o dolasku MGS Remakea. Konami mudro šuti, a fanovi i MGS-a i Silent Hilla nestrpljivo čekaju neke konkretne vijesti.