Image Alt

Kuvo TV

PlayStation 5 će imati najviše velikih ekskluziva do sada

Jim Ryan, šef PlayStationa, marljivo radi s ostatkom Sonyja na tome da PlayStation 5 bude PlayStation konzola sa najviše ekskluzivnih naslova.

”Tiho, ali sigurno ulažemo u visoko kvalitetne igre za PlayStation, i želimo osigurati da PlayStation 5 generacija ima na raspolaganju najviše ekskluzivnoga sadržaja do sada”. – rekao je Ryan u razgovoru za Nikkei (koji je preveo VGC) te objasnio kako Sony pojačava broj ekskluzivnih igara sa udruživanjem s drugim developerima i akvizicijama, kao što je bio slučaj sa Insomniac Games. Također je rekao da takav potez, koji je napravljen sa Insomniacom, bi se mogao ponoviti sa drugim tvrtkama.

A ponuda za PlayStation 5, iako nakon prvih par mjeseci još nije na nekoj zavidnoj razini, sve se sigurnije puni sa ekskluzivama. Nakon Demon’s Soulsa, na putu je Returnal te Ratchet & Clank: Rift Apart koji izlazi u lipnju. Doduše, ovdje se sigurno misli na veliki broj igara koje još nisu ni najavljene, i svakako će nas do kraja godine dočekati još pokoje iznenađenje. A za ukupan broj velikih ekskluziva i jasniji popis, ipak treba biti strpljiv.