Image Alt

Kuvo TV

Sony je potvrdio PlayStation Plus Video Pass, ali dostupan je samo u Poljskoj

Nakon što su, relativno slučajno, izašle informacije o PlayStation Plus Video Passu, Sony je danas donekle i potvrdio kako ova usluga uistinu dolazi na PlayStation 5 konzolu.

Naime, za poljsku web stranicu Spider’s Web, Sony je potvrdio kako je ova ekspanzija stvarna. No, zasada se testira samo u Poljskoj. PlayStation Plus Video Pass je usluga za PS Plus pretplatnike/ice koji mogu pogledati nešto više od 20 filmova i serija (zasada) iza kojih stoji Sony Pictures. Ovo je dodatak za sve pretplatnike koji se dodatno ne plaća. Ukratko, sve je to još u fazo testiranja, no očito je kako Sony pokušava proširiti svoju ponudu i sadržaj vezan za PS Plus.

Na pitanje zašto je Sony izabrao baš Poljsku, odgovorio je potpredsjednik Sonyjevih usluga Nick Maguire, koji je naveo da im poljska publika odgovara zbog velike baze igrača i njihove aktivnosti na PSN-u i na društvenim mrežama, a i znatno više vole koristiti VoD platforme. Za njih je, tvrdi Maguire, ovo savršeno tržište da isprodaju ovu uslugu. Ukoliko postane hit u Poljskoj, nema sumnje da će ova usluga postati dostupna i u drugim državama i regijama.