Image Alt

Kuvo TV

Novi Battlefield će imati “otkačeniju” notu – da, baš poput one iz Fortnitea

Svaki dan nešto novo čujemo o novom Battlefieldu, tako da ni današnji dan nije izuzetak. Opet su nas dočekale nove glasine i opet nam stižu od dobro poznatog insidera i leakera Toma Hendersona, koji tvrdi da će nova igra imati znatno “otkačeniji” ton, osobito kada su u pitanju kozmetički dodaci za multiplayer kakve, recimo, imaju Fortnite, Apex Legends i Call of Duty: Warzone.

Prema Hendersonu, DICE-ova odluka da u igru ubace takve elemente mogla bi da odbije pojedine Battlefield igrače, no ovaj insider tvrdi da je DICE odradio sjajan posao na tom polju.

Također, prema informacijama kojima Henderson raspolaže, u igri bismo trebali vidjeti i robo-psa, sličnog pomalo jezivim kreacijama Boston Dynamicsa. Njega bi igrači trebali koristiti kao neku vrstu kompanjona, no kako će sve to funkcionirati ovaj leaker nije otkrio.

Veliko razotkrivanje novog Battlefielda trebali bismo vidjeti već tijekom svibnja, dok bismo igru trebali zaigrati nekada tijekom jeseni. Još uvijek nepotvrđene informacije govore kako su EA i DICE odustali od current-gen inačica, što bi u tom slučaju značilo da ćemo novu igru vidjeti samo na PS5, Xbox Series X/S i PC platformama.