Image Alt

Kuvo TV

Nova Star Wars igra je navodno u pripremi? 1313 se vraća među žive?

Navodno, navodno…riječ dana, tjedna, mjeseca. Zaista je doba kiselih krastavaca u smislu najave novih naslova. Mislim, ok, kužimo, Covid-19 nas šamara kao majmune. Developerima zasigurno nije lako, publisheri s jedne strane traže da se igre izbacuju kao na traci, a s druge gameri isto tako traže sve više i više sadržaja.

Nick “Shpeshal Ed” Baker, insider i leaker čije su se “glasine” već potvrdile u više navrata je upravo pljucnuo na Twitteru bombicu da je The Mandalorian igra u razvoju. Tweet je vrlo “siromašan” i sadrži (iskreno) ne tako uvjerljivu informaciju. Premda je Tweet obrisan brzo nakon što je postan, svi znamo da internet pamti sve.

Cijela premisa se vrti oko sada već kultne police iza Phila Spencera na kojoj se uvijek nađu neki detalji koji kasnije postanu živući projekti (konzole ili igre). Naime, u jednom od streamova iza Phila je bila The Mandalorian Funko Pop figurica i samim time je Shpeshal Ed došao do zaključka da je u izradi igra bazirana na popularnoj TV seriji.

No, tu se stvari radikalno mjenjaju, Shpeshal Ed briše svoj Tweet i objavljuje novi u kojem se ispričava na krivom infou i onda naglašava da je Mandalorian igra zaista u razvoju, no ne ona na koju smo svi pomislili (op.a bazirana na TV seriji). Sada nam ostaje da se luđački ponadamo da je možda nikad prežaljen Star Wars naslov imena 1313 opet oživljen? Kako god bilo, očito će nas ovogodišnji E3 imati s čime iznenaditi u pogledu Star Wars naslova. Jučerašnji leak nagađa da je Battlefront 3 u razvoju, danas nam se pojavio ovaj info. Nadajmo se da je barem jedna od ove dvije stvari istinita i biti ćemo zadovoljni. A opet, tko zna…možda se radi o Boba Fett baziranoj igri?

I dok čekamo potvrdu bilo čega, prisjetimo se kako je 1313 izgledao sada već davne 2013. godine.