Image Alt

Kuvo TV

Ratchet & Clank: Rift Apart izgleda sjajno u novoj State of Play gameplay demonstraciji

Jednostavno nevjerojatno! Ratchet & Clank: Rift Apart se čini kao prvi pravi next-gen naslov za Playstation 5. Ako je ono što smo vidjeli sinoć naznaka početaka vizualnih dosega za Sonyevu novu konzolu, onda nas u idućih nekoliko godina očekuje spektakl kakav nismo vidjeli do sada.

Količina objekata, likova i samog kaosa koji se glatko odvija u 4K|HDR@60FPS-a je jednostavno nešto što se mora vidjeti da biste povjerovali. U 16-minutnom gameplay videu na sinoćnjem State of Playu, ekipa iz Insomniaca nam je prikazala svu raskoš grafike i fantastičnog gameplaya (op.a kakva je uvijek krasila ovaj serijal). Sve što inače krasi ovaj serijal, poput dobrog gameplaya, luđački zabavnog naoružanja te sjajnog odnosa između glavnih likova je obogaćeno stvarima koje su specifične za novu Sonyevu konzolu.

Tako ćemo dobiti uz vrhunsku grafiku, luđački brzo učitavanje i punu podršku za fenomenalni DualSense kontroler na način da ćemo osjećati svako oružje na unikatan način. Sve to je dodatno “posoljeno” s podrškom za Tempest 3D AudioTech tehnologiju za koju ćete ipak trebati slušalice s podrškom za istu.

Ratchet & Clank: Rift Apart stiže na Playstation 5, 06.lipnja ove godine i jedva čekamo. Do tada, uživajte u traileru i novim screenshotima.