Image Alt

Kuvo TV

Donosimo nove detalje i prve dvije slike iz novog Battlefielda

Najava Battlefielda 6 (ili kako pojedini leakovi govore “samo” Battlefielda) samo što nije. Trailer je već spreman, a to potvrđuju i dva screenshota koja su jutros osvanula na netu, a čiju smo potvrdu autentičnosti dobili i od strane uglednog insidera i leakera Toma Hendersona.

Naime, Henderson je u svom prepoznatljivom stilu putem Twittera potvrdio autentičnost navedenih i ne pretjerano kvalitetnih screenova, koji su “uhvaćeni” iz samog najavnog trailera, a na kojima možemo iz zraka vidjeti otok iznad kojeg bijesni oluja te lansiranje rakete iz cockpita letjelice (navodno je u pitanju Osprey, koji je, prema Hendersonovim riječima, u traileru nakratko prikazano čak nekoliko). Screenovi su ispod, pa sami pogledajte o čemu se radi.


Inače, Henderson je još jednom potvrdio i to da će radnja novog Battlefielda biti smještena u blisku budućnost, nekih 10ak godina “unaprijed” te da ćemo u njemu vidjeti oružje koje već postoji ili koje je tek u proizvodnji. Također, ovaj insider tvrdi da ćemo cijelu kampanju, koja će se ponovno vrtjeti oko fajta između Rusa i Amera, moći igrati i u kooperativnom režimu. Kada je u pitanju multiplayer, nedavno smo pisali o potencijalnom battle royale modu, u kojem će četiri klase imati različite sposobnosti umjesto različitih loadouta opreme. Kako sve navedeno izgleda i što nam doista donosi novi Battlefield,  trebali bismo doznati već tijekom ovog mjeseca.

Battlefield 6 u prodaju stiže već ove jeseni, a navodno ćemo ga vidjeti samo na PS5, Xbox Series X/S i PC platformama.