Image Alt

Kuvo TV

Elden Ring navodno izlazi do kraja aktualne fiskalne godine

Na bilo kakve službene informacije o From Softwareovom akcijskog RPG-u Elden Ring čekamo veoma dugo, mnogi će reći i predugo. Osim onog leakanog trailera koji je izgleda kao da je igra spremna za veliko razotkrivanje (što se još nije dogodilo), o velikom zajedničkom projektu Hidetake Miyazakija i Georgea R.R. Martina još uvijek ništa novo nismo čuli, no zahvaljujući From Softwareovoj partnerskoj kompaniji Kadokawa Corporation, doznali smo potencijalni okvirni datum izlaska navedene igre.

Naime, iz ove tvrtke tvrde kako je izlazak Elden Ringa i dalje u planu za ovu godinu, što znači da bi se isti u prodaji trebao pojaviti najkasnije do travnja 2022. godine.

Prema informacijama koje dolaze od strane poznatog insidera koji se krije pod nadimkom Okami, Elden Ring je jedan od prioriteta Kadokawa Corporationa te bi u svakom smislu trebao biti dosad najveći naslov studija From Software.

Nema sumnje da je Elden Ring definitivno jedna od najiščekivanijih igara današnjice. Ukoliko su navedene informacije točne i ako ćemo ga doista u prodaji vidjeti tijekom idućih 11 mjeseci, onda je krajnje vrijeme da o njemu doznamo nešto više, a nadolazeći E3 sajam nam zvuči kao idealna prilika za takvo što.