Image Alt

Kuvo TV

Nema odgode za novi Call of Duty, tvrdi poznati insider

Posljednjih dana počele su da kruže glasine o mogućoj odgodi ovogodišnje Call of Duty igre, no to se, sudeći prema informacijama kojima raspolaže Tom Henderson, inače glavni insider i leaker kada je u pitanju ovaj FPS serijal, ipak neće dogoditi.

Henderson je osobno u više navrata spomenuo kako je razvoj ovogodišnjeg Call of Dutyja zbog pandemijske situacija i “rada na daljinu” naišao na priličan niz problema, no isto tako demantirao je nedavne glasine kako će to utjecati na Activision da izlazak nove igre pomakne na 2022. godinu.

Prema Hendersonovim riječima, fanovi serijala ipak nemaju razloga za brigu, jer novi Call of Duty definitivno stiže ove jeseni. Štoviše, ovaj insider je to potvrdio na prilično originalan i pomalo komičan način, izjavivši kako su samo dvije sigurne stvari u životu – da ćemo umrijeti i da ćemo svake godine dobiti novi Call of Duty. 🙂

I dok je šansa da će Call of Duty WWII: Vanguard (kako bi trebao glasiti naziv nove igre) biti odgođen za 2022. godinu jako mala, njegovu najavu bismo ipak trebali vidjeti nešto kasnije nego što očekujemo. Sličnu situaciju i strahove smo imali i sa još uvijek aktualnim Call of Duty: Black Ops Cold Warom, koji se na kraju pokazao kao sjajan naslov, tako da je velika šansa da nas i ove godine očekuje sličan scenarij.

Ukratko, to znači da bismo najavu igre trebali vidjeti do kraja ljeta, a njen izlazak tijekom listopada ili studenog.