Image Alt

Kuvo TV

Očekuje li nas izlazak Call of Duty: Modern Warfare 3 Campaign Remastereda već ove godine?

Još prilikom izlaska Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastereda bilo je riječi o tome da je i remaster trećeg Modern Warfarea već u pripremi i da bismo ga mogli zaigrati već tijekom 2021. godine.

Sudeći prema novim neslužbenim informacijama, ranija tvrdnja je točna i velika je šansa da ćemo vrlo brzo vidjeti i službenu najavu i razotkrivanje igre.

Ako je vjerovati tweetu još jednog pouzdanog Call of Duty insidera (ne, nije ovaj put Tom Henderson, već @TheMW2Ghost), Activision bi uskoro trebao predstaviti Call of Duty: Modern Warfare 3 Campaign Remastered, koji bi potom, nekada tijekom drugog kvartala ove godine, trebao stići u prodaju te bi trebao imati jednomjesečnu ekskluzivnost na PlayStation konzolama.

Ukoliko su navedene informacije točne, to bi značilo da ćemo Call of Duty: Modern Warfare 3 Campaign Remastered vidjeti najkasnije do kraja lipnja. Naravno, uvijek postoji opcija da se radi o okvirnom datumu izlaska, no kako god, izlazak navedene igre tijekom ove kalendarske godine ne bi trebao biti upitan.