Image Alt

Kuvo TV

GTA 6 mapa je navodno iscurila online

GTA 6 još nije potvrđen, ali zato i dalje idu glasine i navodni leakovi. Najnoviji leak tiče se mape za GTA 6, ili barem dio nje.

Već su prošle godine leakali dijelovi mape, i to u dva navrata. Sada se pojavila još jedna slika koja pokazuje više detalja od prijašnjih. U svakom slučaju, sve četiri slike do sada su čini se povezane iako se ne zna zašto su na ovaj način i u toliko velikim razmacima izašle online. Sve četiri slike mapa možete vidjeti ispod, prva je veći dio kopna u kojem bi se igra trebala odvijati, zajedno sa slikom manjih otoka. Moguće je da se radi o Vice Cityu, što bi svakako potvrdilo neke prijašnje glasine o tome da će se tamo odvijati radnja (ili dio radnje) šestoga nastavka.

gta 6 četvrta mapa

gta 6 druga mapa

gta 6 prva mapa

gta 6 treća mapa

Sve ove slike su izašle na 4chanu od anonimnih korisnika, i nema puno drugih informacija o njima, tako da je svakako opravdana skepsa vezana za ove slike. Doduše, i ne otkrivaju puno izuzev dijelova mape grada koji je možda jedini ili jedan od lokacija u igri o kojoj još ne znamo ništa. No, zato leakova ima, kao i glasina. Rockstar, naravno, mudro šuti i dalje i priprema GTA 5 za nove generacije konzola.