Image Alt

Kuvo TV

Next-gen ažuriranje za The Witcher 3 možda bude koristilo korisničke modove

Next-gen izdanje za The Witcher 3: Wild Hunt možda bude sadržavalo korisničke modove kako bi poboljšalo kvalitetu.

U rujnu prošle godine, CD Projekt RED je potvrdio kako next-gen verzija stiže na PC, PS5 i Xbox Series X/S, zajedno sa svim dodatnim sadržajima i vizualnim i tehničkim poboljšanjima.

Modder ‘Halk Hogan’ je u odjeljku za komentare na svome posljednjem videu objasnio kako je primio “službenu poruku od CDPR-a o suradnji”.

Iako još nije sigurno, vrlo je vjerojatno da će HDPR biti uključen u update za nove generacije. “Izvještavat ću vas što slijedi”, kaže Hogan.

Hogan’s mod dostupan putem Nexus Mods mijenja postojeće teksture iz originalne igre sa 4K teksturama, povećavajući vizualnu prezentaciju igre. Na modu se radi pet godina, a Hogan svake godine mijenja više tekstura.

U razgovoru za Kotaku CD Projekt Red je rekao: “Uz vlastito nastojanje na razvoju next-gen verzije The Witcher 3: Wild Hunt za Xbox Series X/S, PlayStation 5 i PC, razgovoramo i s kreatorima raznovrsnih modova za izdanje igre iz 2015“.

Nedavno je Konrad Tomaszkiewicz, direktor igre The Witcher 3, napustio CD Projekt Red nakon optužbi za maltretiranje na radnom mjestu koje su bile upućene protiv njega.

Tomaszkiewicz je obznanio ostavku osoblju CD Projekt Reda putem emaila, kako prenosi Bloomberg.

Prema informacijama dostupnim iz medija, direktor je napisao kako je osnovano povjerenstvo koje će istražiti navedeno nasilje na radnom mjestu protiv njega, a poslije višemjesečne istrage proglašen je nevinim.