Image Alt

Kuvo TV

Zombies Ate my Neighbors stiže na trenutne konzole ovoga ljeta

Lucasfilm Games, u suradnji sa DotEmu će 20. lipnja izbaciti poboljšanu verziju igre Zombies Ate My Neighbors za Nintendo Switch, PlayStation 4, PC i Xbox One.. 16-bitni kultni klasik doći će zajedno sa svojim sequelom iz 1994 po imenu Ghoul Patrol.

Izdana u vrijeme između ostalih LucasArts klasika kao što su Day of the Tentacle i Star Wars: The Fighter, Zombies Ate My Neighbors nam priča priču o protagonistima Zekeu i Julie koji pokušavaju spasiti svoj grad od vampira, divovskih beba, Marsovaca i naravno zombija i ghoulova. Obje igre će biti obogaćene modernim pogodnostima poput quick save opcije i podrške za achievementse. Za obožavatelje je tu i behind-the-scenes sadržaj kao što je intervju developera, umjetničke galerije i još mnogo toga. Igrači će moći uživati u obje igre u lokalnom co-op modu za dva igrača.

Zombies Ate My Neighbors i Ghoul Patrol ćete moći nabaviti digitalno kao paket za $14.99 putem Nintendo eShopa, Playstation Storea, Xbox Games Storea, Steama i GOG.com. Detalji o fizičkoj kopiji biti će objavljeni 14. lipnja 2021.